Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Noclegi u Kasi

Adres obiektu Brzozowa 20, 10-177 Olsztyn
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.5
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.3
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.5
Obsługa 4.2
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.3
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

Marius
Dodano: 2016-07-08
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-13 IP: xxx.88.54.25
 
 
 

Ordered room for two people was with three beds without possibility to connect the beds into bigger size, somewhat obscured, but cleaned and acceptable..After unpacking our bagages (host pointed out that the car should be parked backward and not forward to the entrance), we took a short walk .. Because we were visited by a good friend from childhood who wanted to greet us in Olsztyn, he has been treated very disgusting by the hostess and was forced to leave the territory of the host instantaneously, and we erected a condition that is not allowed to receive visitors (that has not been previously communicated to us) .. On the basis of this dictum factum, after staying half an hour we left this place after receipt of deposit... Die Umgebung ist wunderschön, bei der Begegnung mit dem Gastgeber wurden wir mit der Frage, warum wir an der Tür klingeln und nicht das Telefon benutzen, begrüßt. Das bestellte Doppelzimmer verfügte über drei Betten ohne der Möglichkeit, diese miteinander zu verbinden. Desweiteren schien dieses Zimmer verdunkelt, wenn auch aufgeräumt und zufriedenstellend. Nachdem wir unsere Sachen ausgepackt haben, wurden wir darauf hingewiesen, dass das Fahrzeug nicht rückwärts sondern vorwärts zur Einfahrt geparkt werden muss. Anschließend machten wir uns auf einen kleinen Spaziergang …. Wieder zurück, hat uns ein guter Freund aus der Kindheit, welcher uns in Olsztyn begrüßen wollte, besucht. Dieser wurde sehr gemein und charakterlos behandelt und wurde aufgefordert das Territorium des Gastgebers sofort zu verlassen! Anschließend wurden wir informiert, dass Gäste nicht erlaubt sind. Aufgrund dieser geschilderten Vorkommnisse und unter diesen Umständen haben wir uns entschieden, in diesem Zimmer nicht mehr länger zu bleiben es nach nur 1 Stunde Aufenthalt wieder zu verlassen. Die vorgeleistete Anzahlung erhielten wir zurück.


 
 

Marius
Dodano: 2016-06-30
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-13 IP: xxx.88.50.107
 
 
 

Okolica prześliczna, pierwsze spotkanie z gospodarzem zaczęło się od reprymendy, dlaczego dzwonimy do drzwi zamiast telefonować.. Pokój zamówiony na dwie osoby był z trzema łóżkami bez możliwości złączenia, nieco zaciemniony , ale wysprzątany i znośny..Rozpakowani (gospodarz zwrócił uwagę, że należy samochód parkować tyłem , a nie przodem do wyjazdu), zrobiliśmy krótki spacer.. Ponieważ odwiedził nas kolega z lat dzieciństwa chcąc nas powitać w Olsztynie został potraktowany bardzo niesmacznie przez gospodynię i nakazano opuścić terytorium gospodarzy, a nam postawiono warunek, że nie wolno przyjmować gości (czego nam wcześniej nie powiedziano).. Wobec takiego dictum factum, po półgodzinnym pobycie opuściliśmy to miejsce otrzymując wpłaconą wcześniej zaliczkę..


 
 

Magda
Dodano: 2015-06-10
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Z całego serca polecam noclegi u Kasi. Miło,czysto,przyjemnie. Chętnie tu wracam :)


 
 

Karol
Dodano: 2012-12-28
Pobyt od: 2012-10-06 do 2012-12-23
 
 
 

Studiuję w Olsztynie weekendowo, odkąd zacząłem studia zaoczne, zawsze zatrzymuje się u pani Kasi. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim studentom noclegi. Czysto, cicho i miło. Polecam!


 
 

Kazimierz S.
Dodano: 2012-12-04
Pobyt od: 2012-11-26 do 2012-12-02
 
 
  

Bardzo polecam!!! Fajny obiekt, miła obsługa, przesympatyczni właściciele, dobry dojazd, domowa atmosfera, czysto, świeżo i przytulnie!!!


 
 

Najmilsza Para Ośrodka
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-18
 
 
    

Polecam bardzo gorąco! Było świetnie, Pani Kasia jest bardzo miłą i przyjemną osobą! Pozdrawiam


 
Andrzej i Mariola
Dodano: 2011-09-19
Pobyt od: 2011-06-13 do 2011-06-28
 

Serdecznie polecam to miejsce na wspaniały urlop. Czyste jezioro, cisza i spokój to atrybuty idealnego wypoczynku. Bardzo mile wspominam pobyt i z pewnością powrócę tam znów. Pozdrawiam.


 
Stanisław
Dodano: 2011-04-23
Pobyt od: 2011-04-10 do 2011-04-22
 

Szczerze polecam Noclegi u Kasi. Świetne miejsce, genialna lokalizacja, miła i przyjemna atmosfera, przystępne ceny. Bardzo polecam.


 
Roman
Dodano: 2010-11-12
Pobyt od: 2010-09-27 do 2010-10-15
 

Prowadząc firmę często szukam noclegów w przytulnym miejscu i przystępnych cenowo dla moich pracowników. Noclegi u Kasi były i będą zawsze bardzo dobrym wyborem. Szczerze polecam to miejsce zarówno na wypoczynek jak i na pojedyncze noclegi.


 
Grażyna
Dodano: 2010-09-12
Pobyt od: 2010-09-06 do 2010-09-10
 

Jak co roku, będę pamięcią wracała do miejsc, które odwiedziłam z rodziną. Z pewnością wrócę na Brzozową w Olsztynie. Czyściutkie, zadbane i urocze miejsce. Do dyspozycji plaża, pomost, domek z grilem. POLECAM


Opinie 1-10 z 14

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie