Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Noclegi u Kasi

Adres obiektu Brzozowa 20, 10-177 Olsztyn
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.2
Wyposażenie 4.0
Czystość 3.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 3.7
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Adrian B.
Dodano: 2017-10-02
Pobyt od: 2017-09-29 do 2017-10-01 IP: xx.47.142.194
 
 
 

Cały pobyt to jedna wielka katastrofa i właściwie poza urokliwym miejscem (własna plaża) nie mam już więcej nic pozytywnego do napisania. Zgadza się jeszcze telewizor w każdym pokoju, oraz internet. I tyle. Zacznijmy od tego, że obiekt jest reklamowany w różnych serwisach jako \"przyjazny zwierzętom\". Za naszego psa pobrano opłatę, po czym a) zabroniono nam go wyprowadzać \"bo obsikuje kwiatki\", b) nie wskazano żadnego miejsca, gdzie można to zrobić. Za psa zapłaciliśmy dwa razy więcej niż ustalone, bo pies duży to i kłopotu więcej - jak się okazało, najwyraźniej nawet to nie pomogło. Posiadam natomiast całkiem liczne zdjęcia pleśni, grzyba i ogólnego syfu z okolic nieposprzątanej łazienki czy kuchni - do wglądu, bez retuszy czy innego oszukaństwa. Końcówka września, rodzina z Olsztyna mówi nam, że sezon grzewczy mają już średnio od dwóch tygodni, a dumny właściciel pyta się mnie, czemu chcę używać farelki w nieogrzewanym pomieszczeniu. Nie umiałem mu sensownie wytłumaczyć dlaczego nie przekonuje mnie, że \"u nich nikt nie grzeje\", w sytuacji, kiedy: 29.09 - w nocy 10 st. C., 30.09 - w nocy 8 st. C., 01.10 - w nocy 7 st. C., (do wglądu na http://www.ekologia.pl/pogoda/polska/warminsko-mazurskie/olsztyn/archiwum,zakres,29-09-2017_01-10-2017). Drugiego dnia właściciel wyłączył więc na cały dzień ciepłą wodę (działało pierwszego dnia oraz bardzo wcześnie dnia trzeciego) - najwyraźniej uznał, że tak odbije sobie poniesione przez nas \"straty\". Nie mogliśmy nawet wykąpać naszej dwuletniej córki, bo nawet przymykając oczy na - nie bójmy się tego określenia - grzyb, woda w godzinach funkcjonowania dziecka osiągała zawrotne 17 st. C. Tego jednak Państwu nie udowodnimy, zupełnie tak, jak nie udowodnimy Państwu wchodzenia do pokoju, podczas gdy pokój jest nadal zajmowany i opłacany. Wnosimy tę skandaliczną wiadomość po tym, że po naszym wyjeździe (rodzice zostawali dzień dłużej) samoistnie z pokoju zniknęły śmieci, których żadne z nas nie wyrzucało. Ogólnie ośrodek 2/10, gdzie jeden punkt mogę dać z czystej przyzwoitości za piękną plażę. Nie polecam. Właściciele nie lubią gości i są nastawieni wyłącznie na zysk.


 
 

Marius
Dodano: 2016-07-08
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-13 IP: xxx.88.54.25
 
 
 

Ordered room for two people was with three beds without possibility to connect the beds into bigger size, somewhat obscured, but cleaned and acceptable..After unpacking our bagages (host pointed out that the car should be parked backward and not forward to the entrance), we took a short walk .. Because we were visited by a good friend from childhood who wanted to greet us in Olsztyn, he has been treated very disgusting by the hostess and was forced to leave the territory of the host instantaneously, and we erected a condition that is not allowed to receive visitors (that has not been previously communicated to us) .. On the basis of this dictum factum, after staying half an hour we left this place after receipt of deposit... Die Umgebung ist wunderschön, bei der Begegnung mit dem Gastgeber wurden wir mit der Frage, warum wir an der Tür klingeln und nicht das Telefon benutzen, begrüßt. Das bestellte Doppelzimmer verfügte über drei Betten ohne der Möglichkeit, diese miteinander zu verbinden. Desweiteren schien dieses Zimmer verdunkelt, wenn auch aufgeräumt und zufriedenstellend. Nachdem wir unsere Sachen ausgepackt haben, wurden wir darauf hingewiesen, dass das Fahrzeug nicht rückwärts sondern vorwärts zur Einfahrt geparkt werden muss. Anschließend machten wir uns auf einen kleinen Spaziergang …. Wieder zurück, hat uns ein guter Freund aus der Kindheit, welcher uns in Olsztyn begrüßen wollte, besucht. Dieser wurde sehr gemein und charakterlos behandelt und wurde aufgefordert das Territorium des Gastgebers sofort zu verlassen! Anschließend wurden wir informiert, dass Gäste nicht erlaubt sind. Aufgrund dieser geschilderten Vorkommnisse und unter diesen Umständen haben wir uns entschieden, in diesem Zimmer nicht mehr länger zu bleiben es nach nur 1 Stunde Aufenthalt wieder zu verlassen. Die vorgeleistete Anzahlung erhielten wir zurück.


 
 

Marius
Dodano: 2016-06-30
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-13 IP: xxx.88.50.107
 
 
 

Okolica prześliczna, pierwsze spotkanie z gospodarzem zaczęło się od reprymendy, dlaczego dzwonimy do drzwi zamiast telefonować.. Pokój zamówiony na dwie osoby był z trzema łóżkami bez możliwości złączenia, nieco zaciemniony , ale wysprzątany i znośny..Rozpakowani (gospodarz zwrócił uwagę, że należy samochód parkować tyłem , a nie przodem do wyjazdu), zrobiliśmy krótki spacer.. Ponieważ odwiedził nas kolega z lat dzieciństwa chcąc nas powitać w Olsztynie został potraktowany bardzo niesmacznie przez gospodynię i nakazano opuścić terytorium gospodarzy, a nam postawiono warunek, że nie wolno przyjmować gości (czego nam wcześniej nie powiedziano).. Wobec takiego dictum factum, po półgodzinnym pobycie opuściliśmy to miejsce otrzymując wpłaconą wcześniej zaliczkę..


 
 

Magda
Dodano: 2015-06-10
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Z całego serca polecam noclegi u Kasi. Miło,czysto,przyjemnie. Chętnie tu wracam :)


 
 

Karol
Dodano: 2012-12-28
Pobyt od: 2012-10-06 do 2012-12-23
 
 
 

Studiuję w Olsztynie weekendowo, odkąd zacząłem studia zaoczne, zawsze zatrzymuje się u pani Kasi. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim studentom noclegi. Czysto, cicho i miło. Polecam!


 
 

Kazimierz S.
Dodano: 2012-12-04
Pobyt od: 2012-11-26 do 2012-12-02
 
 
  

Bardzo polecam!!! Fajny obiekt, miła obsługa, przesympatyczni właściciele, dobry dojazd, domowa atmosfera, czysto, świeżo i przytulnie!!!


 
 

Najmilsza Para Ośrodka
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-18
 
 
    

Polecam bardzo gorąco! Było świetnie, Pani Kasia jest bardzo miłą i przyjemną osobą! Pozdrawiam


 
Andrzej i Mariola
Dodano: 2011-09-19
Pobyt od: 2011-06-13 do 2011-06-28
 

Serdecznie polecam to miejsce na wspaniały urlop. Czyste jezioro, cisza i spokój to atrybuty idealnego wypoczynku. Bardzo mile wspominam pobyt i z pewnością powrócę tam znów. Pozdrawiam.


 
Stanisław
Dodano: 2011-04-23
Pobyt od: 2011-04-10 do 2011-04-22
 

Szczerze polecam Noclegi u Kasi. Świetne miejsce, genialna lokalizacja, miła i przyjemna atmosfera, przystępne ceny. Bardzo polecam.


 
Roman
Dodano: 2010-11-12
Pobyt od: 2010-09-27 do 2010-10-15
 

Prowadząc firmę często szukam noclegów w przytulnym miejscu i przystępnych cenowo dla moich pracowników. Noclegi u Kasi były i będą zawsze bardzo dobrym wyborem. Szczerze polecam to miejsce zarówno na wypoczynek jak i na pojedyncze noclegi.


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie