Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Noclegi u Kasi

Adres obiektu Brzozowa 20, 10-177 Olsztyn
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.2
Wyposażenie 4.0
Czystość 3.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 3.7
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Kazimierz S.
Dodano: 2012-12-04
Pobyt od: 2012-11-26 do 2012-12-02
 
 
  

Bardzo polecam!!! Fajny obiekt, miła obsługa, przesympatyczni właściciele, dobry dojazd, domowa atmosfera, czysto, świeżo i przytulnie!!!


 
Andrzej i Mariola
Dodano: 2011-09-19
Pobyt od: 2011-06-13 do 2011-06-28
 

Serdecznie polecam to miejsce na wspaniały urlop. Czyste jezioro, cisza i spokój to atrybuty idealnego wypoczynku. Bardzo mile wspominam pobyt i z pewnością powrócę tam znów. Pozdrawiam.


 
Stanisław
Dodano: 2011-04-23
Pobyt od: 2011-04-10 do 2011-04-22
 

Szczerze polecam Noclegi u Kasi. Świetne miejsce, genialna lokalizacja, miła i przyjemna atmosfera, przystępne ceny. Bardzo polecam.


 
Rybiccy
Dodano: 2010-01-03
 

Przepiękne miejsce nad jeziorem. Cudowna plaża. Niesamowicie przytulnie i wszedzie blisko. Pozdrowienia dla Pani Kasi. Przyjedziemy w przyszłym roku. Polecamy


 
Iwona I.
Dodano: 2009-01-09
 

Przemiła Pani Kasia, piękny ogród i bezpośrednie położenie nad jeziorem, idealna czystość i cudowna atmosfera. Bardzo Polecam!


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Olsztyn w przewodniku

Przystanek Olsztyn. W stolicy Warmii i Mazur

Przystanek Olsztyn. W stolicy Warmii i Mazur

Miasto chlubi się bogatą historią, wspaniałymi walorami przyrodniczymi i niezwykłymi atrakcjami. A na dodatek jest idealną bazą wypadową dla regionu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie