Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Noclegi u Kasi

Adres obiektu Brzozowa 20, 10-177 Olsztyn
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.2
Wyposażenie 4.0
Czystość 3.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 3.7
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Adrian B.
Dodano: 2017-10-02
Pobyt od: 2017-09-29 do 2017-10-01 IP: xx.47.142.194
 
 
 

Cały pobyt to jedna wielka katastrofa i właściwie poza urokliwym miejscem (własna plaża) nie mam już więcej nic pozytywnego do napisania. Zgadza się jeszcze telewizor w każdym pokoju, oraz internet. I tyle. Zacznijmy od tego, że obiekt jest reklamowany w różnych serwisach jako \"przyjazny zwierzętom\". Za naszego psa pobrano opłatę, po czym a) zabroniono nam go wyprowadzać \"bo obsikuje kwiatki\", b) nie wskazano żadnego miejsca, gdzie można to zrobić. Za psa zapłaciliśmy dwa razy więcej niż ustalone, bo pies duży to i kłopotu więcej - jak się okazało, najwyraźniej nawet to nie pomogło. Posiadam natomiast całkiem liczne zdjęcia pleśni, grzyba i ogólnego syfu z okolic nieposprzątanej łazienki czy kuchni - do wglądu, bez retuszy czy innego oszukaństwa. Końcówka września, rodzina z Olsztyna mówi nam, że sezon grzewczy mają już średnio od dwóch tygodni, a dumny właściciel pyta się mnie, czemu chcę używać farelki w nieogrzewanym pomieszczeniu. Nie umiałem mu sensownie wytłumaczyć dlaczego nie przekonuje mnie, że \"u nich nikt nie grzeje\", w sytuacji, kiedy: 29.09 - w nocy 10 st. C., 30.09 - w nocy 8 st. C., 01.10 - w nocy 7 st. C., (do wglądu na http://www.ekologia.pl/pogoda/polska/warminsko-mazurskie/olsztyn/archiwum,zakres,29-09-2017_01-10-2017). Drugiego dnia właściciel wyłączył więc na cały dzień ciepłą wodę (działało pierwszego dnia oraz bardzo wcześnie dnia trzeciego) - najwyraźniej uznał, że tak odbije sobie poniesione przez nas \"straty\". Nie mogliśmy nawet wykąpać naszej dwuletniej córki, bo nawet przymykając oczy na - nie bójmy się tego określenia - grzyb, woda w godzinach funkcjonowania dziecka osiągała zawrotne 17 st. C. Tego jednak Państwu nie udowodnimy, zupełnie tak, jak nie udowodnimy Państwu wchodzenia do pokoju, podczas gdy pokój jest nadal zajmowany i opłacany. Wnosimy tę skandaliczną wiadomość po tym, że po naszym wyjeździe (rodzice zostawali dzień dłużej) samoistnie z pokoju zniknęły śmieci, których żadne z nas nie wyrzucało. Ogólnie ośrodek 2/10, gdzie jeden punkt mogę dać z czystej przyzwoitości za piękną plażę. Nie polecam. Właściciele nie lubią gości i są nastawieni wyłącznie na zysk.


 
 

Marius
Dodano: 2016-06-30
Pobyt od: 2016-06-13 do 2016-06-13 IP: xxx.88.50.107
 
 
 

Okolica prześliczna, pierwsze spotkanie z gospodarzem zaczęło się od reprymendy, dlaczego dzwonimy do drzwi zamiast telefonować.. Pokój zamówiony na dwie osoby był z trzema łóżkami bez możliwości złączenia, nieco zaciemniony , ale wysprzątany i znośny..Rozpakowani (gospodarz zwrócił uwagę, że należy samochód parkować tyłem , a nie przodem do wyjazdu), zrobiliśmy krótki spacer.. Ponieważ odwiedził nas kolega z lat dzieciństwa chcąc nas powitać w Olsztynie został potraktowany bardzo niesmacznie przez gospodynię i nakazano opuścić terytorium gospodarzy, a nam postawiono warunek, że nie wolno przyjmować gości (czego nam wcześniej nie powiedziano).. Wobec takiego dictum factum, po półgodzinnym pobycie opuściliśmy to miejsce otrzymując wpłaconą wcześniej zaliczkę..


 
 

Karol
Dodano: 2012-12-28
Pobyt od: 2012-10-06 do 2012-12-23
 
 
 

Studiuję w Olsztynie weekendowo, odkąd zacząłem studia zaoczne, zawsze zatrzymuje się u pani Kasi. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim studentom noclegi. Czysto, cicho i miło. Polecam!


 
 

Kazimierz S.
Dodano: 2012-12-04
Pobyt od: 2012-11-26 do 2012-12-02
 
 
  

Bardzo polecam!!! Fajny obiekt, miła obsługa, przesympatyczni właściciele, dobry dojazd, domowa atmosfera, czysto, świeżo i przytulnie!!!


 
 

Najmilsza Para Ośrodka
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-18
 
 
    

Polecam bardzo gorąco! Było świetnie, Pani Kasia jest bardzo miłą i przyjemną osobą! Pozdrawiam


 
Stanisław
Dodano: 2011-04-23
Pobyt od: 2011-04-10 do 2011-04-22
 

Szczerze polecam Noclegi u Kasi. Świetne miejsce, genialna lokalizacja, miła i przyjemna atmosfera, przystępne ceny. Bardzo polecam.


 
Irena z rodziną
Dodano: 2010-02-20
 

Jak co roku z przyjaciółmi wybieramy się do w te okolice by pobyć na Warmii i Mazurach. Lato, piękna plaża, słońce, las, zacisze i wspaniałe warunki do wypoczynku: to jest to czego potrzebowaliśmy. Inne miejsca w porównaniu do tego nie zostawiły po sobie miłych wspomnień. U Pani Kasi nasze marzenia się spełniły. Świetny standard i atmosfera. Polecamy!


 
Rybiccy
Dodano: 2010-01-03
 

Przepiękne miejsce nad jeziorem. Cudowna plaża. Niesamowicie przytulnie i wszedzie blisko. Pozdrowienia dla Pani Kasi. Przyjedziemy w przyszłym roku. Polecamy


 
Józef
Dodano: 2009-07-04
 

Bardzo fajne i przytulne pokoje. Czysto i schludnie. Naprawdę bezpośrednio przy plaży! Dziękujemy za miłą atmosferę i cudowny urlop. Józef z rodziną


 
Iwona I.
Dodano: 2009-01-09
 

Przemiła Pani Kasia, piękny ogród i bezpośrednie położenie nad jeziorem, idealna czystość i cudowna atmosfera. Bardzo Polecam!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Olsztyn w przewodniku

Przystanek Olsztyn. W stolicy Warmii i Mazur

Przystanek Olsztyn. W stolicy Warmii i Mazur

Miasto chlubi się bogatą historią, wspaniałymi walorami przyrodniczymi i niezwykłymi atrakcjami. A na dodatek jest idealną bazą wypadową dla regionu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie