Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Noclegi u Kasi

Adres obiektu Brzozowa 20, 10-177 Olsztyn
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 7 opinii
4.2
Wyposażenie 4.0
Czystość 3.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 3.7
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Magda
Dodano: 2015-06-10
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Z całego serca polecam noclegi u Kasi. Miło,czysto,przyjemnie. Chętnie tu wracam :)


 
 

Karol
Dodano: 2012-12-28
Pobyt od: 2012-10-06 do 2012-12-23
 
 
 

Studiuję w Olsztynie weekendowo, odkąd zacząłem studia zaoczne, zawsze zatrzymuje się u pani Kasi. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim studentom noclegi. Czysto, cicho i miło. Polecam!


 
 

Kazimierz S.
Dodano: 2012-12-04
Pobyt od: 2012-11-26 do 2012-12-02
 
 
  

Bardzo polecam!!! Fajny obiekt, miła obsługa, przesympatyczni właściciele, dobry dojazd, domowa atmosfera, czysto, świeżo i przytulnie!!!


 
 

Najmilsza Para Ośrodka
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-13 do 2012-08-18
 
 
    

Polecam bardzo gorąco! Było świetnie, Pani Kasia jest bardzo miłą i przyjemną osobą! Pozdrawiam


 
Andrzej i Mariola
Dodano: 2011-09-19
Pobyt od: 2011-06-13 do 2011-06-28
 

Serdecznie polecam to miejsce na wspaniały urlop. Czyste jezioro, cisza i spokój to atrybuty idealnego wypoczynku. Bardzo mile wspominam pobyt i z pewnością powrócę tam znów. Pozdrawiam.


 
Stanisław
Dodano: 2011-04-23
Pobyt od: 2011-04-10 do 2011-04-22
 

Szczerze polecam Noclegi u Kasi. Świetne miejsce, genialna lokalizacja, miła i przyjemna atmosfera, przystępne ceny. Bardzo polecam.


 
Roman
Dodano: 2010-11-12
Pobyt od: 2010-09-27 do 2010-10-15
 

Prowadząc firmę często szukam noclegów w przytulnym miejscu i przystępnych cenowo dla moich pracowników. Noclegi u Kasi były i będą zawsze bardzo dobrym wyborem. Szczerze polecam to miejsce zarówno na wypoczynek jak i na pojedyncze noclegi.


 
Grażyna
Dodano: 2010-09-12
Pobyt od: 2010-09-06 do 2010-09-10
 

Jak co roku, będę pamięcią wracała do miejsc, które odwiedziłam z rodziną. Z pewnością wrócę na Brzozową w Olsztynie. Czyściutkie, zadbane i urocze miejsce. Do dyspozycji plaża, pomost, domek z grilem. POLECAM


 
Irena z rodziną
Dodano: 2010-02-20
 

Jak co roku z przyjaciółmi wybieramy się do w te okolice by pobyć na Warmii i Mazurach. Lato, piękna plaża, słońce, las, zacisze i wspaniałe warunki do wypoczynku: to jest to czego potrzebowaliśmy. Inne miejsca w porównaniu do tego nie zostawiły po sobie miłych wspomnień. U Pani Kasi nasze marzenia się spełniły. Świetny standard i atmosfera. Polecamy!


 
Rybiccy
Dodano: 2010-01-03
 

Przepiękne miejsce nad jeziorem. Cudowna plaża. Niesamowicie przytulnie i wszedzie blisko. Pozdrowienia dla Pani Kasi. Przyjedziemy w przyszłym roku. Polecamy


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Olsztyn w przewodniku

Przystanek Olsztyn. W stolicy Warmii i Mazur

Przystanek Olsztyn. W stolicy Warmii i Mazur

Miasto chlubi się bogatą historią, wspaniałymi walorami przyrodniczymi i niezwykłymi atrakcjami. A na dodatek jest idealną bazą wypadową dla regionu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie